Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen előnyöm származik a SEO a Cégedért SEO szolgáltatásának igénybevételéből?

A sikeres keresőoptimalizálásnak több előnye is várható:

  • Árbevétel növekedés.
  • A weboldal látogatottságának növekedése.
  • Szakértői presztizs kialakítása.
  • Folyamatos, ingyenes látogatottság a weboldalon.
  • A hirdetési költségek csökkentése.
  • Értékesítésre szánt költségek csökkentése.

Milyen gyorsan várhatok eredményt?

Kulcsszavaktól és témáktól függ. A kisebb kulcsszavakra már 1 hónapon belül látható növekedés, az erősebb kulcsszavakra 3-6 hónap, de akár 12-18 hónap is szükséges lehet. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlen 12-18 hónapig együtt is kell dolgoznunk, de az elvégzett munkánknak idő kell, amíg igazán beér a Google-ben.

Kinek éri meg SEO szolgáltatást igénybe venni?

Minden konzultáció esetén elmondom az egyik legfontosabb tanácsomat. Mégpedig azt, hogy csak annak éri meg a keresőoptimalizálás, akinek van lehetősége ebbe pénzt fektetni. Ez egy olyan befektetés, ami megtérül, csak idő kell neki és nem lehet elvárni, hogy gyorsan számszerűsíteni lehessen a megtérülést. Tehát ne a működéstől vagy a megélhetéstől vond el ezt az összeget, abban reménykedve, hogy majd pár hónap alatt visszahozza.

Ha stratégiában gondolkozol, amiben egy működő értékesítési rendszer támogatja azt, hogy az érdeklődőkből vásárlók legyenek minél nagyobb számban, akkor neked való a SEO. Megjegyzem, ez utóbbi minden online marketing eszköz esetében szükséges.

Mit jelent a SEO szolgáltatás? Mi tartozik bele?

A SEO sok kisebb és nagyobb területből áll össze. Mi azt tapasztaltuk, hogy az működik hosszú távon igazán sikeresen, ha mindegyikkel foglalkozunk a megfelelő sorrendben és mélységben. Mindennel, amire épp szükség van abban az adott esetben. Ez lehet szövegírás, weboldal tartalmának optimalizálása, linképítés, Search Console adatok elemzése, weboldal gyorsítása, technikai hibák javítása, stb.

Komplex, mindenre kiterjedő keresőoptimalizálást végzünk.

Mitől más a SEO a Cégedért SEO szolgáltatása?

Több szempontból is más:

  • Nálunk az elsődleges feladat az ügyfél árbevételének növelése. Azokkal a feladatokkal foglalkozunk, azokat a hibákat javítjuk, amik a leggyorsabban árbevétel növekedést fognak okozni.
  • Minden kérdésre érdemi választ adunk 2 munkanapon belül. Ha írsz, válaszolunk, ha hívsz, visszahívunk.
  • Minden megbízás esetén megbízási szerződést írunk alá, de ez bármikor felmondható, módosítható. Nincsen fizetési kötelezettség szerződés bontás esetén, csak az addig teljesített időszakra.
  • Érthetően és őszintén fogalmazunk, az ügyfeleink nyelvén.

Linképítést is vállaltok?

Igen, vállalunk linképítést, de nem csak linképítést. Önmagában a linképítés nem olyan hatékony. El lehet vele érni szép eredményeket, de miértne használnánk ki a többi lehetőséget, amivel tovább lehet növelni a látogatottságot.

Ha még maradtak kérdéseid, akkor fordulj hozzám bizalommal!

szolnok-seo-eloadas

Ferge Balázs

+36 30 699 3815

seoacegedert@seoacegedert.hu