Keresőoptimalizálás videók

Keresőoptimalizálás videók

Keresőoptimalizálás témában eddig készített videóim. Vannak részletek, amiket senki sem magyaráz el? Vannak gyakorlati kérdéseid, amikre nem találsz választ? Böngéssz a videók között, hisz már lehet, hogy készítettem róla videót! De ha nem, akkor írd meg nekem és elkészítem…

Ha van ötleted, miről lenne érdemes videót készíteni, akkor nyugodtan írd meg!

 

Keresőoptimalizálás videók

404-es hibák javítása

Gyakoriak a 404-es hibák minden weboldalon. Könnyű őket javítani és ha már sok van belőlük, akkor mindenképp érdemes is! WordPress weboldalon ez is könnyen megoldható. Erre mutatok egy megoldást.

Ferge Balázs- SEO tanácsadás

A SEO tanácsadás fontosságáról beszélek és olyan tippet adok, amivel rengeteg időt és energiát tudsz megspórolni!

Ferge Balázs- SEO szövegírás

Ebben a videóban a SEO szövegírásról beszélek.

Látogatószám növelése Search Console adatokkal

Hogyan lehet a Search Console adatokat felhasználni arra, hogy a látogatószámot növeljük weboldalunkon? Olyan hasznos információkat tudhatunk meg ebből az egyszerű statisztikából, hogy tovább tudjuk növelni a kattintások számát!

Meta leírás beállítása

A meta leírás minden aloldalon rendkívül fontos, hogy megfelelően legyen beállítva. Röviden, tömören összefoglaltam, hogy mit érdemes tudni róla.

Title beállítása

A title beállítása minden aloldalon rendlkívül fontos. Megmutatom és összefoglalom a legfontosabb tudnivalókat róla.

Linképítés

A linképítés szabályairól egy rövid, összefoglaló videó. A hozzá tartozó cikket a Linképítés szabályai címmel olvashatod.

Kulcsszótervező

Mire jó a Kulcsszótervező? Miért érdemes használni? Milyen előnyeid lesznek belőle? A kulcsszótervezőről egy rövid, összefoglaló videó azoknak, akik még nem használták. Kulcsszókutatásról írt cikkemet, pedig Kulcsszókutatás- avagy a weboldalad sikerének a kulcsa! címmel olvashatod.

Robots.txt fájl

Miért fontos a robots.txt fájl? Mi történik, ha rosszul van beállítva? A Search Console-ban le tudod ellenőrizni a robots.txt fájlodat és ha szükséges, be tudod állítani, hogy megfelelően működjön.

Webhelytérkép feltöltése

A webhelytérkép feltöltése azért fontos, hogy a honlapot a Google gyorsabban beindexelhesse. Segítsd a Google-t, hogy minél előbb észrevegye a honlapodat, mert akkor hamarabb érhetsz el jó helyezést! Ha bővebben szeretnél olvasni arról, hogy mennyire fontos a Webmestereszközök, akkor azt a Webmestereszközök cikkben teheted meg.

Horgonyszöveg

Mi az a horgonyszöveg? Hogyan képes javítani a keresőben elért helyezést? Hogyan kell használni ahhoz, hogy hatékony legyen? Ebből a rövid videóból megtudhatod.

Tag manager telepítése, beállítása

Hogyan kell telepíteni, beállítani a Google Tag Managert? Ebben a videóban kifejezetten WordPress weboldalra való kitelepítését mutatom meg az általam leggyorsabbnak és legegyszerűbbnek ítélt módon.

Forráskód megtekintése

Mire jó egy weboldal forráskódjának böngészése? Röviden összefoglaltam és megmutattam ebben a videóban.