Webáruház tanácsadás

Legyen az Ön webáruháza egy pénztermelő gép! Érje el a céljait egy olyan webáruházzal, ami folyamatosan egyre több bevételt termel!

Egy webshop sikeressége több, kisebb részleten múlik a kezdetektől a napi működésig. Már a domain név, a webáruház rendszer kiválasztása is több kérdést felvethet… Újabb és újabb döntéseket kell meghozni, amik mind befolyásolni fogják az eredményeket rövid- és hosszú távon egyaránt.

Mi lenne, ha a legelső lépésektől kezdve szakértő tanácsai alapján hozná meg a döntéseit…?

Ma már minden témában számos konkurenciával kell szembenézni bármelyik online marketing eszközt is használjuk. A Google Ads költségei évről évre növekszenek, a Facebook hirdetései is drágulnak, a Google organikus találati listáin is egyre nehezebb jól szerepelni…

Pedig ahhoz, hogy sok vásárlónk legyen a webáruházban, sok érdeklődőt kell elérni minden nap!

Ezért érdemes jól megtervezni és stratégiát felépíteni arra, hogy hogyan és milyen formában fogjuk elérni a leendő vásárlóinkat.

Mitől szerepelnek kiválóan bizonyos webáruházak a Google találati listáin? Mit csinálnak másképp? Erre adunk választ és megoldásokat minden együttműködés során!

Tanácsadás webáruház szakértőktől

Webáruház optimalizálásával foglalkozunk 5 éve. Folyamatos látogatottság növelés több tucat témában, weboldal szerkesztés, szövegírás, linképítés, Google Ads kampányok.

Valamennyi, népszerű webáruház rendszer ismerete:

 • Woocommerce
 • Shoprenter
 • Unas
 • Magento
 • Opencart
 • Shopify
 • Egyedi / zárt forráskódú rendszerek

Mindegyik rendszer fejlesztésére saját eljárást dolgoztunk ki, ami alapján hatékonyan és eredményesen tudjuk növelni a webshop bevételét.

Hogyan zajlik egy webáruház tanácsadás?

Egy díjmentes beszélgetésen felmérem az elképzeléseket, elvárásokat. Megbeszéljük a témát és számos olyan részletet, ami befolyásolja a webáruház elkészítését és későbbi eredményeit.

Utána árajánlatot adok az együttműködésre. Minden projekt más. Különböző mennyiségű munkát kell elvégezni, ezért nem lehet egységes árat mondani. Minden ügyfél személyre szabott tanácsadást kap, személyre szabott árajánlattal.

Minden webáruház esetében 3 olyan kulcskérdést válaszolunk meg, amikkel a leggyorsabban és leghatékonyabban tudunk bevétel növekedést elérni.

Ezután elkezdjük a közös munkát.

Mi az előnye egy webshop tanácsadásnak?

 • Már a domain név kiválasztásához is segítséget kap.
 • Az Ön számára legjobb webáruház rendszert fogja használni.
 • Az Ön számára legjobb, legideálisabb online marketing eszközöket fogja használni.
 • A leendő vásárlói számára legjobb kialakítást és tartalmi megoldásokat fogja használni kezdetektől.
 • Keresőre optimalizált webáruházzal fog rendelkezni, ami jó alapokat nyújt a Google találati listáin való szerepléshez.
 • Nincsenek tévutak, elvesztegetett idő se technikailag, se online marketing téren.
 • Megbízható kivitelezők, megbízható szakemberek végzik a feladatokat.

Folyamatos kapcsolattartással és a szükséges konzultációkkal lépésről-lépésre haladunk.

Melyik webáruház rendszert válassza?

A megfelelő webáruház rendszer kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés. Az adott cég tevékenysége, pénzügyi helyzete, projektre szánt keret és több más feltétel befolyásolja. Nincsen olyan, hogy legjobb webáruház rendszer. A különböző igényekhez és elvárásokhoz kell igazítani.

Mindegyik népszerű, itthon elérhető bérelhető, nyílt forráskódú és zárt forráskódú webshop rendszerrel foglalkoztunk már. Mindegyiknek fejlesztettük a látogatottságát. Számunkra az a lényeg, hogy az ügyfél számára legjobb rendszert válassza. Nem származik előnyünk egyik rendszer választásából sem. A javaslatainkat mindegyikhez el tudjuk készíteni és a legjobbat ki tudjuk hozni.

Legyen az bérelt, nyílt forráskódú, zárt forráskódú webáruház, mindegyiket ismerjük.

Illetve bármelyik rendszerhez tudunk ajánlani megbízható, szakértő fejlesztőt, akivel már dolgoztunk együtt és ismerjük a munkáját, hozzáállását.

Referenciák

Az árajánlatunk tartalmaz több referenciát is. Itt egy ügyfél visszajelzést mutatunk:

„Balázs munkája, több SEO szolgáltató után komoly eredményeket hozott a webáruház eladásainak növekedésében. Mindig jön új ötletekkel a kulcsszó kutatás alapján, hogyan fejlesszük tovább a honalapot. Volt olyan kulcsszó/termék javaslata, amiben személy szerint nem hittem. Mármint nem hittem, hogy az adott termék kategóriára érdemesen energiát fektetni. Érdemes volt!!! Alig győztük gyártatni a terméket a szezon közepén. Én nagyon hiszek a SEO erejében és abban, hogy ha jó kezekben van, minden fillérje forinttá változik.”

Szabolcsi Andrea – agynemushop.hu

Ha szükség van más szakterületekre is, akkor megbízható, tapasztalt szakemberekkel tudjuk összekötni az adózás, a GDPR és külföldi adózás területeiről is.

 

A webáruház marketing eszközei

 

A sikeres webáruházak legalább 2-3 online marketing eszközt sikeresen alkalmaznak. Ehhez mindegyiket ismerni kell és mérlegelni az előnyeiket és hátrányaikat. A tanácsadás során mindegyikről teljes képet kap és segítségünkkel el tudja dönteni, hogy melyik eszközzel/felülettel foglalkozzunk kiemelten. 

Egy webshop esetén online marketing eszközök lehetnek:

 • Google Ads, vagyis a Google találati listáink megjelenő hirdetések (Youtube hirdetések is ide tartoznak).
 • Keresőoptimalizálás / SEO, vagyis a Google találati listáin megjelenő összes többi találat.
 • Facebook, Instagram hirdetések.
 • Hírlevél lista építése, hírlevelek küldése.
 • Egyéb hirdetések szakmai weboldalakon, magazinokban.

 Előfordulhatnak még más megjelenési módok is, de a webáruházak jelentős mértékben ezekből a csatornákból szerzik a vásárlóikat.

 

 Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át az Ön sikeres webáruházának receptjét!

Ferge Balázs – webáruház tanácsadó, tulajdonos Webflow Conception Kft.

Telefon: +36 30 699 3815

Email: info@seoacegedert.hu