Shoprenter webáruház keresőoptimalizálása / SEO szolgáltatása

Vállaljuk Shoprenter webáruházak sikeres keresőoptimalizálását! Több látogatót, több vásárlót érünk el azáltal, hogy jobb pozícióba kerül a Google találati listáin. Célunk minél több kulcsszóra, minél jobb pozíciókat elérni.

Megbízható és tisztességes SEO szolgáltatás üzleti alapelveink alapján, amiért garanciát is vállalunk!

A SEO egy összetett, többféle feladatból álló online marketing eszköz. Minden szükséges feladattal foglalkozunk az igazán jó eredmények eléréséért, nem csak linképítéssel.

SEO garancia Shoprenter webshop optimalizálására

Garanciát vállalunk munkánkra. A megállapodásban vállalt eredményeket elérjük és hiteles, Google Search Console statisztikai adatokkal alátámasztjuk.

Vegye fel a kapcsolatot velünk és minden szükséges részletet megbeszélünk, tájékoztatjuk a SEO együttműködéshez szükséges feltételekről.

Üzleti etikánk

ferge-balazs-seo-eloadas
 • Érthető, nyílt kommunikáció a SEO közép-hosszútávú előnyeiről, pénzügyi megtérülésének lehetőségeiről, realitásairól.
 • Célunk, hogy ügyfeleink weboldalára több ügyfél, több vásárló érkezzen.
 • Minden emailre, telefonhívásra válaszolunk 1 napon belül.
 • A megbízó üzleti érdekeit tartjuk szem előtt a hosszútávú megtérülésért.
 • Etikus, korrekt, a Google alapelveihez illeszkedő módszereket alkalmazunk.

Ügyfeleink véleménye

“A Balázs által felépített weboldal folyamatos látogatottságot biztosít számunkra a Google keresőből és javítja a meglévő weboldalunk Google találati listában betöltött
helyezéseit. Szakmailag hozzáértő, felkészült SEO szakember.”

Pentele Solar Kft.

„Szeretném elmondani, hogy van eredménye a munkádnak! Rendszeresen jönnek a megkeresések most szezonban. Köszönöm!”

Széplaki Zoltán – hajosnyar.hu

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés:

Ferge Balázs
Webflow Conception Kft.

tulajdonos – SEO szakember
+36 30/ 699 3815
info@seoacegedert.hu

Szolgáltatások, amiket vállalunk Shoprenter webshop esetén

 • SEO stratégia létrehozása
 • Kulcsszó kutatás
 • SEO szövegírás
 • Szöveges tartalmak létrehozása kulcsszóra optimalizáltan
 • Minőségi linképítés
 • Főoldal optimalizálása
 • Termék leírások fejlesztése
 • Kategória leírások fejlesztése
 • Meta tagek optimalizálása, megírása
 • SEO szövegírás képzés személyre szabottan

Illetve bármilyen szükséges feladat, ami a weboldal eredményeit javíthatja.

Shoprenter keresőoptimalizálás fontossága

Minden webáruház rendszer máshogy van felépítve, más jellegzetességei vannak. Amikor elindította a saját Shoprenter webshopját, bizonyára Ön is tapasztalta, hogy egészen máshogy néz ki az admin felület, egészen más beállítások találhatóak. Még akkor is, ha az alapvető SEO beállítások mindenhol ugyanazok, a különbségeket ismerni kell. A komolyabb SEO eredmények eléréséért pedig még inkább tudni kell azokat a lépéseket, amiket egy Shoprenter webáruház esetében meg kell és meg tudunk tenni.

Fontos megemlíteni, hogy a legtöbb esetben nem elég a SEO beállításokat beállítani az admin felületen. Azoknál a témáknál, ahol komoly verseny van, összetettebb a feladat.

Mi már kitapasztaltuk több tucat Shoprenter webáruház esetében, hogy mi működik és mi nem. Önnek már nem kell költséges és hosszadalmas folyamat során rájönnie magától.

Shoprenter webáruház vélemények

A Shoprenter az egyik legnépszerűbb bérelhető webáruház rendszer Magyarországon. Vannak milliárdos forgalmú webáruházak és vannak, akik inkább költöztetik más felületre. Igazságot nem akarunk és nem is kell tenni. A mi feladatunk, hogy a legtöbbet kihozzuk az adott rendszerből. A látogatottság növekedjen, minél több kulcsszóra szerepeljen minél jobb pozícióban a Google találati listáin.

Tapasztalatunk szerint minden vállalkozásnak saját, jól megalapozott döntésén kell múlnia, hogy milyen webáruház rendszert használ. Ezt a pénzügyi lehetőségek, iparági adottságok, elképzelések, elvárások határozzák meg. A SEO csak egy szempont a sok között, bár kétségkívül fontos tényező.

Ha még csak tervezi egy webáruhát elindítását, akkor segítünk a döntést meghozni pártatlan és objektív állaspontból. Minden webáruház rendszer előnyeit és hátrányait fel tudjuk vázolni, egy tanácsadás keretében át tudjuk beszélni, hogy a lehető legjobb döntés szülessen meg.

SEO stratégia Shoprenter webshopokhoz

A Shoprenter webáruház rendszere is egyedi módon van felépítve, tehát a SEO stratégiát is egyedi módon kell megalkotni hozzá. Ismerni kell az egyedi beállításokat, lehetőségeket és a rendszer korlátait.

Írtam egy tájékoztató cikket a Shoprenter webáruházak keresőoptimalizálásáról, hogy a legfontosabb szempontokat megismerhesse: Shoprenter SEO

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Ferge Balázs
Webflow Conception Kft.

tulajdonos – SEO szakember
+36 30/ 699 3815
info@seoacegedert.hu

Akár ezen a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is felveheted a kapcsolatot: