Keresőoptimalizálás lépésről lépésre

 

Hogyan tudok a keresőből egyre több látogatót hozni a weboldalamra, webshopomra?lépésről lépésre

Ez a keresőoptimalizálás legfőbb kérdése. Erre törekszik mindenki. Hagyjuk a szakkifejezéseket és a felesleges statisztikai adatokat!

Aki szeretné honlapját keresőre optimalizálni, annak nincs ideje, energiája, kedve ebbe beleásni magát, természetes módon csak az eredményt szeretné elérni. Ehhez meg kell találni a megfelelő szakembert, aki elmagyarázza, hogy az adott honlapnak, webshopnak mire van szüksége?! Nem ingyenes vagy akár fizetős anyagokra, amik általánosságban lettek megírva! Még akkor se, ha ezek jó tanácsok, amiket érdemes megfontolni.

Konkrét, az adott honlapra szabott megoldások kellenek! Ez az érdeke a honlap tulajdonosának és a SEO szakembernek is egyaránt.

Lépésenként végigvesszük, hogyan történik a keresőoptimalizálás.
Érthetően, logikusan, úgy ahogy működik!

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre? De mégis, mik ezek a lépések?

Egy folyamat, aminek a célja, hogy minél több látogatója legyen a honlapnak, webshopnak.

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre: 0. lépés

Az első lépés, amikor a honlap tulajdonos eldönti, hogy megbíz egy Seo szakembert, azért, hogy a honlapja/webshopja előre kerüljön a keresőben. De kit válasszon? Hogyan válassza ki a megfelelő szakembert?

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre: 1. lépés

A megoldás, felveszed a kapcsolatot egy Seo tanácsadóval és kérsz egy tanácsadást. Elküldöd neki a honlapod címét és röviden leírod, hogy mit szeretnél elérni? Mik az elképzeléseid?bevétel növekedés

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre: 2. lépés

A Seo tanácsadó átnézi a honlapodat, elemzi a helyzetet és képet alkot arról, hogy mire van szükség? Teljes SEO auditot végez a honlapon, webshopon. Tudni fogja, mit kell megtenni, mit tud megtenni ő és mi az, amihez esetleg programozó szükséges. A lényeg, hogy tudni fogja el tudja-e vállalni és ha igen, akkor mit kell tenni.

Keresőoptimalizálás témában a legfrissebb információkat a Keresőoptimalizálás 2018 cikkben találod!

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre: 3. lépés

A Seo tanácsadás során megbeszélitek ezeket a lépéseket. Te tudni fogod, hogy mire van szükség és eldöntheted, hogy megbízod-e az adott szakértőt a honlapod optimalizálásával.

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre: 4. lépés

Ha úgy döntessz, megbízod a Seo szakértőt, akkor hozzálát az optimalizáláshoz.

  • Kulcsszókutatást végez, meghatározza a főoldali kulcsszavakat, a gyűjtő kulcsszavakat, blogbejegyzésre alkalmas kulcsszavakat.
  • Alapvető SEO beállítások- pl. title, meta description beállítása
  • A honlap rövid- közép- és hosszútávon alkalmazandó SEO stratégiájának megalkotása.
  • Seo szövegírás – amennyiben igény van rá- a honlap témájába illő kulcsszavakkal.

Minden feladat más, ezért a lépések természetesen minden esetben változhatnak. A technikai beállítások ennél sokkal többfélék lehetnek.

ingyenes seo tanácsadás

 

Ha bármi kérdésed vagy észrevételed van, tedd fel nyugodtan.