A passzív látogató szerzés titka

Hogyan lehet passzívan látogatókat szerezni? Méghozzá ingyenesen?

Minden weboldal tulajdonos szeretné növelni weboldala látogatottságát. Ez rengeteg energia, idő vagy pénz befektetés… Esetleg mind a három! A kockázat pedig jelentős, hogy nem térül meg!

A látogató szerzés 5 módja

  • Hirdetések
  • Keresőből érkező forgalom
  • Ajánlás
  • Direkt linkek
  • Közösségi média (nem hirdetésekből)

 

Ezek azok a legfőbb eszközök, amikkel folyamatosan látogatókat lehet szerezni.

De melyik az a módszer, amivel hosszú távon, passzívan lehet látogatókat vinni a weboldalra?

Nem titok, hogy a Google Adwords hirdetések is akkor működnek hatékonyan és olcsóbban, ha a Google már értékesnek minősíti a weboldalt. Az Adwords hirdetések és az organikus, vagyis a találati listáról érkező forgalommal lehet nagy mennyiségben látogatókat szerezni. Nem mellékesen ez két terület szervesen összekapcsolódik.

De csak az egyik hozza PASSZÍVAN a látogatókat!

Rengeteg pénzt ki lehet dobni az ablakon Adwords hirdetésekre, ha nincs megfelelően optimalizálva az a tartalom, amit hirdetni szeretnénk.

Ráadásul, a hirdetések csak addig hozhatnak látogatókat, amíg fizetünk értük! Ha nem hirdetünk, akkor elmaradnak a látogatók.

Hogyan lehet elérni, hogy egyszeri energia vagy pénz befektetéssel folyamatosan érkezzenek a látogatók a weboldalunkra? Hogyan lehet ezt hétről-hétre, hónapról-hónapra folyamatosan növelni?

Hogyan lehet passzívan látogatókat hozni a weboldalra hosszú távon?

A megoldás, a SEO szövegírás!

Olyan tartalmat kell készíteni, ami jól fog teljesíteni a keresőben és a Google értékesnek tartja! Ezért jó helyen hozza fel az organikus találati listákon és egyre több látogató érkezik a weboldalra!

Igen, ilyen egyszerű! De a megvalósítása már kicsit bonyolultabb! Külön szakma, ezért tudatos cselekvést, külön gyakorlást és tapasztalatot igényel!

Ahhoz, hogy a látogatószerzés a lehető legjobban működjön, a weboldal fejlesztése során akár több szakembernek is együtt kell működnie. A sikeres weboldal fejlesztés lépései című cikkben erről részletesen írok.

 

Ha keresőre optimalizált szöveget teszel fel a weboldaladra, akkor újabb és újabb kulcsszavakat célozhatsz meg! Ez újabb és újabb látogatókat fog eredményezni!

 

Ne feledd! A nem fizetett találati listából érkező látogatók sokkal értékesebbek, mint a hirdetésekből érkező látogatók! Ők már kerestek arra a témára, bennük már meg volt a szándék és érdeklődés! Könnyebb őket vevővé alakítani, mint azt, aki épp a Facebookot böngészi!

 

Tehát, olyan tartalmat készítek a Te weboldaladra is, ami a lehető legjobb eredményt fogja elérni a keresőben!

 

Megbízható, korrekt, eredményes munkavégzés!

Ezt a három alapelvet tartom szem előtt minden együttműködés során!

Hiszem, hogy így lehet sikereket elérni minden weboldallal!

 

Egy ingyenes SEO tanácsadás során beszéljük át a részleteket, elvárásokat és lehetőségeket a közös együttműködésünkről!

Nem az egyszerű szövegírás, hanem a keresőre optimalizált, SEO szövegírás a passzív látogató szerzés kulcsa!
A közös együttműködés előtt készítem el a weboldal elemzését, ami támpontul szolgál a szükséges információk átadására és a részletek megbeszélésére. Erről részletesen a Weboldal elemzés SEO szemmel című cikkemben írtam.

Kapcsolatfelvételferge-balazs-seo-tanacsado

Ha felkeltettem az érdeklődésed, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

Ferge Balázs, SEO stratéga

Adószám: 68088536-2-51
Nyilvántartási szám: 51206228

Telefonszám: 30/ 699 3815

Email cím: seoacegedert@seoacegedert.hu

 

    Ennek az adatlapnak az elfogadásával elfogadod azt, hogy adataidat kezelhessük és tárolhassuk.