SEO szövegírás kreatívan, avagy a blog problémád megoldása!

Te is szeretnél weboldaladdal folyamatosan növekvő látogatószámot elérni? Szeretnél több látogatót és ebből következően több vásárlót is?

Olvastad, hallottad, hogy ehhez, folyamatosan frissülő tartalomra van szükség? Szeretnél blog bejegyzéseket készíteni, de nincs hozzá kedved, időd és energiád?

A blog írás problémádnak van megoldása!

Megbízható, korrekt, eredményes munkavégzés. Értékteremtés az általam megírt cikkekkel!
Ebben a videóban a SEO szövegírásról beszélek:

Értessz a szakmádhoz, de nem szeretsz írni? Esetleg, szívesen írsz, de nem tudod, hogy hogyan lehet vele jó helyezést elérni a keresőben és sok látogatót hozni a weboldalra?

Sok weboldal/ webáruház tulajdonostól hallom, hogy nem szeret vagy nem tud cikkeket írni, pedig a tudása, tapasztalata meg lenne hozzá. Több esetben, még ha meg is van a szándék, akkor se tudja, hogy hogyan lehet olyan tartalmat készíteni, amivel sikeres lesz a Google találati listáján.blog

Előfordul az is, hogy már sok cikket írt, de mégse hozzák a kívánt eredményeket.

Főleg nem ismeri azokat a technikai jellegű beállításokat, eszközöket, amikkel meg lehet erősíteni egy bejegyzést.

Esetleg olyan beállításokat tenni, amikkel segítheti az új bejegyzés indexelését.

Az internet a tartalomról szól! A tudás= hatalom! Ezért olyan népszerű az internet! Ezért  preferálja a Google a folyamatosan frissülő, hasznos tartalommal rendelkező weboldalakat.

Úgy tudja a legjobbat adni a használóinak, ha olyan weboldalakat ajánl, amik kiszolgálják a látogatók igényeit. Tehát, ha sok látogatót szeretnénk a keresőből, akkor ezt a szempontot érdemes figyelembe venni.

A blog bejegyzések készítése a leginkább megtérülő online marketing eszköz, hiszen csak egyszer kell fizetni azért, hogy igazán sikeres, keresőre optimalizált tartalom készüljön. Majd az folyamatosan hozni fogja a látogatókat hosszú évek múlva is!

A SEO szövegírás külön szakterületté vált! Számos technikát, módszert és egy sajátos szemléletmódot kíván meg. Szükség van kreativitásra, fogalmazókészségre, változatos szókincsre és az alkotás iránti vágyra!

Nincs is annál nagyobb sikerélmény, amikor egy általam készült cikk egyre több és több látogatót hoz egy weboldalnak. Ha hónapról hónapra gyarapszanak a sikeres blog bejegyzések, akkor ez megsokszorozza a keresőből érkező látogatók számát és a weboldal értékét!

Befektetés, ami megtérül!

Ez egy olyan befektetés, ami megtérül. Hiszen azok a bejegyzések már ott maradnak a weboldalon és folyamatosan hozzák az újabb és újabb látogatókat! Minél több keresőre optimalizált blog bejegyzés kerül fel a weboldalra, annál több látogató fog érkezni ingyenesen!

A blog bejegyzések a leginkább megtérülő befektetésnek számítanak az online marketing eszközök között, hiszen hónapok, évek múlva is hozzák a látogatókat, ha keresőre vannak optimalizálva.

Sikeressége pedig könnyen leellenőrizhető a Search Console adatok alapján.

Ez a passzív látogatószerzés módja!

 

blog-iras

SEO szövegíró

Ferge Balázs, SEO tanácsadó

Ferge Balázs, SEO tanácsadó

Ferge Balázs vagyok, SEO tanácsadó. Weboldalaknak, webáruházaknak végzek keresőoptimalizálást. Célom, a folyamatosan növekvő látogatószám elérése minden ügyfelemnél. Ehhez sokszor a technikai hibák, hiányosságok rendbetétele után a SEO szövegírás szükséges!

Ha elérem azt, hogy egy weboldalon folyamatosan frissülő, érdekes és hasznos írások jelennek meg, akkor az egészen biztosan növekvő látogatószámmal jár. Írtam már cikket játék, kertészet, lakberendezés, divat, egészség, gyógyászati segédeszköz, víztisztítás, online marketing, weboldal készítés és természetesen keresőoptimalizálás témában. Sok más területen is vállalok SEO szövegírást!

Teljesen új cikk megírását ugyanúgy vállalom, mint szakmai anyag alapján elkészített cikkírást.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy nem csak blogoknak van szüksége újabb és újabb keresőre optimalizált tartalomra. Egy webáruháznak nem csak a blog bejegyzéseihez, hanem a gyűjtőoldalai leírásához is érdemes használni a SEO szövegírás erejét. Sőt, nagyon jól működő módszer, ha egy webáruházhoz tartozik legalább egy, külön domain alatt működő blog oldal.

Ezen a blog oldalon számos olyan témát fel lehet dolgozni, számos olyan kulcsszót meg lehet célozni, ami a webáruház témájához kapcsolódik. Ezeket a cikkeket szintén keresőre optimalizáltan érdemes elkészíteni.

A legfontosabb a megbízható, korrekt, eredményes munkavégzés. Értékteremtés az általam megírt cikkekkel!

Hogyan írsz cikket olyan témában, amihez nem is értessz?!

Adódik a kérdés, hogy hogyan tudok olyan témában cikket írni, amihez nem is értek. Nekem az a feladatom, hogy ha elvállalok egy témát, akkor minél jobban a szakértőjévé váljak. Éppen annyira, hogy meg tudjak írni újabb és újabb cikkeket a témában. Ehhez is meg vannak az eszközök, ezért számít külön szakmának a SEO szövegírás.blogcikk-irasa

Természetesen nem vállok szakemberré a témában, de nem is ez a cél. Nem kell ahhoz ledoktorálni, de még csak diplomát se kell szerezni, hogy olyan tartalmat készítsünk, ami érdekli a látogatókat.

Persze, nem lehet bármely témában cikket írni. Ez előzetes egyeztetés kérdése.

Ha nagyon speciális témáról van szó, akkor a megbízó által elkészített írott vagy hanganyagból is tudok dolgozni. Ez is gyakori módszer.

Ebben az esetben sem kell a megbízónak cikkeket írnia, mégis olyan tartalom fog megjelenni, amit ő szeretne és a Google is szeretni fogja, mert keresőre optimalizáltan készül el.

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettem az érdeklődésed, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

Minden esetben megbízható és korrekt munkavégzésre és valódi eredményekre számíthatsz!

Kötelezettségektől mentesen, egy órás ingyenes tanácsadás keretében meg tudunk beszélni minden részletet, minden kérdésedre tudok válaszolni!

Ferge Balázs, SEO tanácsadó

Adószám: 68088536-2-51
Nyilvántartási szám: 51206228

Telefonszám: 30/ 699 3815

Email cím: seoacegedert@seoacegedert.hu

 

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Summary
SEO szövegírás kreatívan, avagy a blog problémád megoldása!
Article Name
SEO szövegírás kreatívan, avagy a blog problémád megoldása!
Description
Problémát okoz a blogírás? Nincs időd eleget írni? Nem tudod, hogyan lehet olyan cikket írni, ami látogatókat hoz? van megoldás! SEO szövegírás kreatívan!
Author
Publisher Name
SEO a Cégedért!