+36 30 699 38 15

Üdvözöllek a Seo a Cégedért honlapon!

Engedd meg nekem a tegező hangnemet, hisz mivel itt vagy ezen a honlapon, valószínű sok hasonlóság van bennünk… Kezdve azzal, hogy érdeklődsz az internet mostmár lassan nem is újdonsága iránt. Nem, egyáltalán nem újdonság, de az a rengeteg információ és lehetőség, ami belőle áramlik felénk, az még mindig óriási kihívások elé állít mindenkit. Próbálunk lépést tartani vele- ami lehetetlen-, próbáljuk feldolgozni ezt a rengeteg információt.

Az, hogy itt vagy bizonyítja, hogy megoldásokat keresel… Megoldást a vállalkozásod során adódó kihívásokra, megoldást az életedben felmerülő kérdésekre… Nem utolsósorban nyitott vagy az újdonságokra és hajlandó vagy segítséget kérni a megfelelő szakembertől.

Szakember kerestetik…

Ez a szakember szeretnék… illetve szeretném azt hinni, hogy én lehetek! Ebben az óriási kínálatban kitűnni bármely szakma képviselőjének nem kis kihívás. Ezt Te magad is tapasztalod a saját szakmádban, hisz nagy valószínűséggel Te is szeretnél kitűnni valamilyen szolgáltatással vagy termékkel/termékekkel. Ez az, amiben én segíteni tudok Neked!

Kitűnni a többiek közül, előnyhöz jutni ebben a nagy versenyben, ahol -az egymás taposása helyett- szerencsére vagyunk azért páran, akik tudják és akarják is egymást segíteni.

Mert biztos vagyok abban, hogy csak egymás segítése vezet el engem is a céljaim elérésében. Ha Te sikeres leszel, akkor én is sikeres leszek. Ha Te elégedett vagy azzal, amit kapsz tőlem, akkor én is elégedett lehetek. Ez a célom, mindegy, hogy épp miben tudok segíteni…

Az online marketing…

…ma már olyan terület, amit minden vállalkozónak ismernie kell és megfelelően alkalmazni. Ez elsőre jól hangzik, de tudjuk, hogy ez a való életben nem működik, hisz mellette a saját szakmánkkal is foglalkozni kell, na meg nem árt ha van olyan, hogy magánélet, hobbi… és egy kis alvás sem ártana…:) és mindenkinek csak 24 órája van egy nap…

Ezért az online marketing kihívásaival egyedül lépést nem lehet tartani, egyedül nem lehet azt a számos területet kézben tartani, hisz mindegyik – csak kettőt említsek a keresőoptimalizálás és közösségi média jelenlét- önmagában is elvinné minden időnket, ha igazán sikeresen akarnánk vele foglalkozni. Ezt mindannyian tudjuk, de próbálunk félmegoldásokkal valahogy megbírkózni a helyzettel.

A SEO a cégedért van, használd jól!

Seo a Cégedért!

A SEO (Search Engine Optimization) egy folyamatosan változó terület.

Aki azt állítja, hogy mindent tud róla, az csak nagyot akar mondani. Mindegy, hogy keresőoptimalizálásnak, honlap optimalizálásnak, weboldal optimalizálásnak, esetleg google optimalizálásnak hívjuk, ugyanarról beszélünk. A cél, hogy a webshopod, weboldalad, blogod a lehető legjobb eredményt érje el a Google-ben futott versenyben.

Ez egy olyan verseny, ami minden pillanatban zajlik, minden pillanatban minősítve van a munkád, munkám, mindenki munkája, aki kitesz bármit is az internetre. Ha ezt sikeresen szeretnénk csinálni, akkor képben kell lenni a honlap optimalizálásában. Ez egy külön szakma, amit nem lehet csak úgy félvállról venni.

Elvek, üzletfilozófia

Fontosnak tartom, hogy erről is beszéljek, mert egyszer olvastam egy nagyon jó cikket, ami tökéletesen megfogalmazta azt a felfogást, amit követni igyekszem én is. Úgy gondolom, hogy csakis az a vállalkozás működhet hosszú távon sikeresen, amelyik kellő empátiával és segítő szándékkal fordul másokhoz. Nem kell megmenteni a világot, nem kell azonnal óriási közhelyekre gondolni! Egyszerűen, ha látunk, olvasunk valakiről, akin segíteni tudunk bármilyen problémáról is legyen szó, akkor tudjuk megtenni.
A legjobb, ha te is elolvasod Tolnai Ákos cikkét és akkor tudni fogod mire gondolok.

Ha kicsit is igaznak érzed magadra a fent leírtakat, akkor biztos vagyok abban, hogy tudunk együtt dolgozni és részesei lehetünk egymás sikerének. A cél, hogy a terved sikerüljön, a céged növekedjen…

Egy ötlet…

Hadd számoljak be egyik kedves projektemről, amit 2-3 hónapja indítottam el. Már régóta éreztem a hiányát egy olyan oldalnak, ami ajándék ötletekkel foglalkozik. De nem a szokásos webshopos eléd tolok több száz vagy több ezer terméket, aztán válogass és vásárolj dologra gondolok.

Egyszerűen, ha az ember ajándékot szeretne vásárolni valamilyen alkalomra, akkor egy ajándék ötletre van szüksége. Annyit tud, hogy nőnek, férfinek vagy éppen milyen alkalomra szeretne vásárolni, de ennél konkrétabbat nem tud. Ahhoz, hogy eszébe jusson, mi lenne az ideális, fel kell sorolni neki sokmindent és egyszercsak megjön az a bizonyos “AHAAA” érzés!
Aztán majd eldönti, hogy bemegy a boltba vagy megrendeli webshopon, ahol épp kedvezőbb ajánlatot talál.

Ezért létrehoztam az Ajándéklónak.hu weboldalt. Itt valóban ajándék ötleteket találhatsz nőnek, férfinek, illetve a blog cikkekben egy-egy témában ajánlunk ötleteket. És keresőoptimalizálás szempontjából se rossz gyakorlás, már kezdenek jönni az eredmények is…