WordPress oldal készítés

Van egy jó ötleted, csak egy weboldal kéne a megvalósításához? Már működő vállalkozásodnak szeretnél egy könnyen kezelhető honlapot, amit te is könnyen tudsz szerkeszteni és nem szükséges hozzá programozó?
Akkor számodra a wordpress ideális megoldás lehet.

Sokan nem akarnak százezreket fizetni egy programozónak egy alap honlapért. Nem csak azért mert egy újonnan induló vállalkozásnak még számos más költsége is lesz, hanem mert rá lesz utalva arra a programozóra, aki készítette a honlapot. Utána is bármikor bármilyen változtatást szeretne végrehajtani rajta, akkor a programozót kell hívnia. Ez újra és újra ismétlődő probléma.

WordPress oldal készítés? Miért érdemes?

Pár óra alatt lehet egy új weboldalad. Annyira egyszerű a telepítése és a kezelő felülete, hogy egy minimális dizájnal pár óra alatt létrehozhatsz egy weboldalt.

wordpress testreszabás

a Testreszabás menüpontnál számos beállítást lehet kezelni

Előnyei:

  • SEO barát
  • beépített webshop bővítmény- WooCommerce
  • teljes egészében reszponzív design
  • legújabb frissítések
  • beépített kapcsolati űrlapok (persze számos bővítmény is elérhető)
  • számos módon kompatibilis a közösségi médiával
wordpress oldal készítése

nagyon egyszerű a kezelőfelülete

Miért Seo barát?

    • Megkönnyíti a keresőoptimalizálás folyamatát. A Yoast bővítmény a legjobb ingyenesen használható wordpress bővítmény, egyeduralma ezen a területen megkérdőjelezhetetlen.
    • Szabadon készíthetünk gyűjtőoldalakat mindenféle szempont szerint, amiket a kulcsszókutatás során megismert kulcsszavakkal tudunk megoldani. Ezzel javítjuk az oldal átláthatóságát mind a felhasználó, mind a google számára.

Készíthetsz blogot!

Csak wordpress honlapmotorral havonta 56 millió blogbejegyzést készítenek. A legnépszerűbb content marketing eszköz a blogolás, utána következik a közösségi média. Mért pont te ne használnád ki ennek a rendkívül népszerű és hasznos eszköznek az erejét? Bármilyen területen is akarsz eredményeket elérni a horgászattól a befektetéseken át a szépségiparig. Ez egy olyan eszköz, ami mindenhol működik.

A wordpress ideális blog készítéshez, számos funkciója megkönnyíti a blogolást. Kedved szerint testreszabhatod, kategóriákba rendezheted a cikkeket. Kapcsolatot tarthatsz fenn az olvasóiddal, ami alapján megismerheted az igényeiket.

 

Több tízezer, folyamatosan frissülő téma közül választhatsz, amikhez számtalan bővítmény megtalálható. Ingyenes és fizetős sablonok közül is választhatsz. A fizetősek sokkal többet tudnak és könnyebb őket szerkeszteni, de nem kell feltétlen beruházni rá. Korábbi cikkemben már írtam erről. A bővítmények közül szinte minden feladatra, problémára találhatsz megoldást. Használatuk pedig többnyire roppant egyszerű, könnyen bele lehet tanulni.

A dilemma…

Persze a kérdés kézenfekvő, hogy magam csináljam vagy megbízzak vele valakit, aki már sokat csinált és tapasztalt benne…??? A döntés a Te kezedben van!

Ha bármi kérdésed vagy észrevételed van a cikkel kapcsolatban, tedd fel nyugodtan. Minden vélemény számít! 🙂

A Seo a cégedért főoldalán még sok hasznos információt találhatsz.